18333
Γραμμή Επικοινωνίας

5.000€ Επιδότηση για e-shop σε επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου (B' κύκλος)

Ο Β’ κύκλος του προγράμματος ΕΣΠΑ «e-λιανικό» πρόκειται να ξεκινήσει στις 9 Ιουλίου του 2021. Το πρόγραμμα θα επιχορηγεί για τη δημιουργία e-shop τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του λιανικού εμπορίου. Το ποσό της επιχορήγησης θα φτάνει έως τα 5.000€. H διάρκεια υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα είναι  09/07/21-29/9/21. Στο vrisko αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη διαχείριση του e-shop σου, ενώ σε καθοδηγούμε στη διαδικασία του ΕΣΠΑ από την υποβολή του φακέλου έως και την εκταμίευση της επιχορήγησης! Εκμεταλλεύσου τη μεγάλη ευκαιρία! Συμπλήρωσε τη φόρμα και ένας εκπρόσωπος του vrisko θα επικοινωνήσει μαζί σου.

*
*
*
*
*
Δεν έχετε αποδεχτεί τους Όρους και Προϋποθέσεις του www.vrisko.gr.
Η ομάδα του vrisko αναλαμβάνει το πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την κατασκευή e-shop απ’ την αρχή μέχρι το τέλος!
Σχεδιασμός & υλοποίηση e-shop

Δημιουργούμε για ‘σένα το κατάλληλο e-shop με βάση τις ανάγκες σου και με οδηγό τη σημαντική εμπειρία μας σε θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου.

 

Υπηρεσίες απαραίτητες για τη λειτουργία του e-shop

Αναλαμβάνουμε να κάνουμε τη διαχείριση του e-shop σου όπως και  την καταχώρηση των προϊόντων και εάν το επιθυμείς να σε εκπαιδεύσουμε, ώστε να μπορείς να διεκπεραιώνεις εσύ τις καθημερινές ανάγκες του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Υποβολή αίτησης χρηματοδότησης

Παρέχουμε καθοδήγηση στη διαδικασία υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης για το πρόγραμμα ΕΣΠΑ!

 

Ασφάλεια μιας μεγάλης εταιρίας

Παραμένοντας σταθερά στο πλευρό του μικρομεσαίου επιχειρηματία, παρέχουμε την ασφάλεια μιας εταιρίας την οποία έχουν εμπιστευτεί πάνω από 14.000 επιχειρήσεις για τη διαδικτυακή τους προβολή..

 

Εξασφάλισε 24/7 πωλήσεις με ένα ανταγωνιστικό e-shop που…
Είναι ελκυστικό και φιλικό προς το χρήστη

Σχεδιασμένο έτσι ώστε, ο χρήστης να μπορεί να πλοηγείται εύκολα,  να βρίσκει αυτό που αναζητά και να το προσθέτει στο καλάθι του με λίγα clicks.

 

Εμφανίζεται σε όλες τις οθόνες

Γνωρίζεις ότι οι αναζητήσεις που πραγματοποιούνται από κινητά και tablets, ξεπερνούν το 50% των συνολικών; Tα responsive websites που δημιουργούμε στο vrisko εμφανίζονται σε κάθε συσκευή, έτσι ώστε να μη χάνεις κανέναν πελάτη ή ενδιαφερόμενο!

 

Είναι φιλικό στις μηχανές αναζήτησης

Χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά και ακολουθώντας τους κανόνες του SEO, αυξάνεις τις πιθανότητες να εμφανίζεσαι ψηλά στα αποτελέσματα της Google. Έτσι, απευθύνεσαι και σε ένα κοινό που ψάχνει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου χωρίς να γνωρίζει απαραίτητα το brand σου.

 

Βασίζεται σε υψηλού επιπέδου προδιαγραφές

Στο vrisko, το e-shop σου σχεδιάζεται σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τεχνικές προδιαγραφές φιλοξενίας (hosting) και διαχείρισης, κάτι που συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία του.

 

To κατάλληλο e-shop για να προωθήσεις τα προϊόντα σου

Πιστοποιήσεις/Μέλη