18333
Γραμμή Επικοινωνίας
ΚΤΕΟ ΕCOCHECK

"Θεωρούμε ότι οι πελάτες είναι η περιουσία μιας εταιρείας"

Γιώργος Αντωνόπουλος
Διευθυντής ΚΤΕΟ ΕCOCHECK
Μοιράσου το:
"Τo vrisko μας έδωσε λύσεις πάρα πολλές, έξυπνες, στοχευμένες σε κάθε έναν χρήστη"

Ο κ. Γιώργος Αντωνόπουλος πήρε την πρωτοβουλία να ανοίξει ένα από τα πρώτα ιδιωτικά ΚΤΕΟ στην Αττική, επιλέγοντας ένα κομβικό σημείο για την επιχείρηση του.

Τo Ι.ΚΤΕΟ ecocHecK, φτιάχτηκε με σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο του Τεχνικού Ελέγχου καινοτομώντας και θέτοντας πρότυπα που καθορίζουν ένα άλλο επίπεδο εξυπηρέτησης.

Στόχος τους αρχικός ήταν ο κόσμος να τους γνωρίσει, να μάθει για τις υπηρεσίες τους και το επίπεδο αυτών. Οι ειδικοί του vrisko βρέθηκαν εκεί πριν ακόμα ξεκινήσει ο κύκλος εργασιών του ΚΤΕΟ, οι οποίο έχοντας κατανοήσει την ανάγκη να ακουστεί το όνομα του ΚΤΕΟ σε μικρό χρονικό διάστημα και να μεγιστοποιηθεί η απόκτηση πελατών, επέλεξαν τη διαφήμιση στο ίντερνετ σε επαγγελματικές κατηγορίες συναφούς αντικειμένου με διευρυμένα γεωγραφικά κριτήρια. Επιπρόσθετα, προτάθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν διάφοροι τρόποι προσέγγισης πελατών όπως banners, κουπόνια, κλπ. 

Η συνεργασία του vrisko και του ΚΤΕΟ Εcocheck ξεχωρίζει για την εξέλιξη της η οποία μεγαλώνει ταυτόχρονα με το μέγεθος της επιχείρησης.

 

Τι είπαν οι πελάτες μας
Κάνε το πρώτο βήμα!

Κάλεσέ μας στο 18333 ή συμπλήρωσε την αίτηση προβολής

Αίτηση Προβολής