18333
Γραμμή Επικοινωνίας
Θέλεις να σε βρίσκουν στη Google;

Ασ’ το σε εμάς!

Στο vrisko, δημιουργούμε τα πιο στοχευμένα και αποτελεσματικά Google Ads για την επιχείρησή σου!

Συμπλήρωσε τη φόρμα ενδιαφέροντος και ένας εκπρόσωπος του vrisko θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σου.

*
*
*
*
*
Δεν έχετε αποδεχτεί τους Όρους και Προϋποθέσεις του www.vrisko.gr.
Διαφημίσου στη Google στοχευμένα και αποτελεσματικά
Δες το βίντεο

Άμεση ψηφιακή προβολή & ανάπτυξη

Εμφανίσου

εκεί όπου οι χρήστες αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου, με τις πλέον αποδοτικές κινήσεις που προκύπτουν από τη μακρόχρονη εμπειρία μας.

Κέρδισε

πελάτες με το μικρότερο δυνατό κόστος, μέσα από τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζουν οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας.

Εξασφάλισε

ανάπτυξη με αποτελέσματα που έχουν αξία για εσένα (π.χ. αύξηση επισκέψεων στον ιστότοπο, στο φυσικό κατάστημα ή αύξηση τηλεφωνικών κλήσεων).

To vrisko είναι Google Premier Partner!
Premier Partner
Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, η Google έχει επιλέξει το vrisko
ως έναν από τους Διακεκριμένους Συνεργάτες της για την ψηφιακή προβολή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών της Ελλάδας.
Γιατί να διαφημιστώ στη Google;

Η online διαφήμιση θεωρείται πλέον απαραίτητη για την προβολή μιας επιχείρησης και την προσέλκυση κοινού. Συγκεκριμένα, η διαφήμιση ιστοσελίδας, επιχείρησης,  καταστήματος, υπηρεσιών ή προϊόντων στη Google, αποτελεί έναν από τους πλέον αποδοτικούς τρόπους ψηφιακής προβολής και απόκτησης νέων πελατών.

 

Η διαφήμιση μέσω Google Ads είναι στοχευμένη σε χρήστες που αναζητούν προϊόντα ή υπηρεσίες σαν τις δικές σου και σου δίνει την δυνατότητα να χρεώνεσαι μόνο όταν κάποιος κάνει click σε αυτή. Έτσι, ελέγχεις το κόστος και το προσαρμόζεις πλήρως στις ανάγκες σου!

 

Τα Google Ads καλό είναι να δημιουργούνται από ειδικούς που γνωρίζουν όλες τις δυνατότητές τους και εφαρμόζουν τις βέλτιστες πρακτικές, εξασφαλίζοντας τα καλύτερα αποτελέσματα.

Εμπιστεύσου το vrisko!
Διαρκής προσαρμογή

της καμπάνιας σου σε όλες τις νέες δυνατότητες της Google, με χρήση των βέλτιστων πρακτικών για την εξασφάλιση ποιοτικών αποτελεσμάτων.

Άμεση ανταπόκριση

για τυχόν αλλαγές που επιθυμείς στην AdWords καμπάνια σου από τον προσωπικό σου vrisko Google Expert, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας.

Εγγύηση ασφάλειας

μιας μεγάλης επιχείρησης, την οποία έχουν εμπιστευτεί περισσότερες από 14.000 επιχειρήσεις και επαγγελματίες για τη διαδικτυακή τους προβολή.

Χρήσιμες πηγές
Κάνε το πρώτο βήμα!

Κάλεσέ μας στο 18333 ή συμπλήρωσε την αίτηση προβολής

Αίτηση Προβολής
Είπαν για εμάς
Πιστοποιήσεις/Μέλη